FAQ

VILKET SLAGS PAPPER TRYCKER NI ERA POSTERS PÅ?

Våra motiv trycks på helt syrafritt och hållbart arkivbeständigt 200 g papper. Motiven är giclée-fine art prints. Giclée-metoden gör det möjligt för konstnärer att erbjuda sina verk i mindre upplagor med mycket hög tryckkvalitet. Giclée Fine Art är idag ett vedertaget kvalitetsbegrepp världen över. Flertalet museer och gallerier använder tekniken för framställning av grafisk kvalitetskonst.

HUR VET JAG ATT MIN BESTÄLLNING GÅTT IGENOM, JAG HAR INTE FÅTT NÅGON ORDERBEKRÄFTELSE?

När din beställning gått igenom korrekt kommer du att få ett bekräftelsemail till den mailadress du angav vid beställning. Om du inte fått någon orderbekräftelse, kika i skräpposten. Om du ändå inte hittar orderbekräftelsen kan det betyda att det blivit något fel med beställningen. Hör av dig till info (at) motivet.se så hjälper vi dig att reda ut saken.

KAN JAG ÄNDRA MIN ORDER EFTER LAGD BESTÄLLNING?

Du kan tyvärr inte ändra din order efter att din beställning gått igenom. Du kan inte heller lägga till eller ta bort produkter på din order. Om den inte skickats än kan vi makulera din beställning. Hör av dig till info (at) motivet.se så ska vi göra vårat bästa för att hjälpa dig!

VARFÖR TAR LEVERANSEN SÅ LÅNG TID, VAR ÄR MIN BESTÄLLNING?

Produkterna specialtillverkas utefter din beställning och utifrån ditt valda motiv. Motivet.se lagerför inte varor utan tillverkar utifrån de önskemål du angett vid din order. Leveranstiden är därför 5-10 vardagar från att du lagt din tillverkningsorder.

ÄR FÄRGEN I MIN POSTER GIFTIG?

Nej. Förr i tiden var det vanligare att trycksvärta kunde vara giftigt med petroleumbaserat bläck, men moderna skrivare använder en blandning av bläck som oftast är tillverkat av en blandning av soja och vatten. Våra posters är tryckta med vattenbaserad Epson UltraChrome HDR ink-jet teknologi.